Vännen: Trump vill inte ha med Tiffany att göra

Ivanka Trump har sedan valet 2016 tagit en mer aktiv roll i Vita huset, samtidigt som Trumps andra dotter, Tiffany, valt en mer anonym tillvaro.

Den tidigare fotomodellen har vid flera tillfällen berättat om hur lite närvarande hennes pappa var under hennes uppväxt. 

Och relationen till pappan verkar sannerligen inte vara den bästa. Det vittnar Samantha Cohen i samband med hennes pappas, presidentens tidigare advokat Michael Cohen, boksläpp. 

– Han vill inte ha med henne att göra, säger hon enligt Daily Mail. 

Vännen avslöjar frostiga relationen

Den frostiga relationen innebar i stället att Michael Cohen och Tiffany Trump kom varandra nära, vilket i sin tur innebar att Samantha och Tiffany kom att umgås mycket på tu man hand. 

– Det här är ingenting som hon uttryckligen sagt till mig, men det kan inte vara lätt att känna sig oönskad i hela sitt liv. Om jag kunde prata med henne nu hade jag sagt något, säger Samantha Cohen. 

Trots en mer nedtonad roll i offentligheten klev Tiffany Trump fram i rampljuset under Republikanernas konvent tidigare i år – något Samantha reagerade på. 

– När jag såg henne tala så visste jag att det inte fanns en chans att hon trodde på den skiten. Hon har vänner som är homosexuella. Hon är utbildad på ett fint universitet. Det finns inte en chans att hon tror att något av detta är en bra idé, och hennes pappa behandlade henne som skit hela hennes liv. 

Samantha om Ivanka Trump: Hon ignorerade mig

Tiffany Trump och Samantha Cohen umgicks bland annat under universitetstiden när Cohens dotter studerade på universitetet i Pennsylvania – samma som Ivanka Trump.

Men Samantha och Ivanka blev allt annat än nära vänner, berättar Cohens dotter.

– Hon brukade ignorera mig helt och hållet när hon såg mig. Jag tyckte alltid det var så konstigt för hon älskade min pappa. Hon besökte oss en kväll för pappa gjorde sin ‘berömda’ lasagne. Men när vi var ensamma så tittade hon inte ens på mig. 

Källa: Expressen