Uppdaterad 15 augusti 14:30: 15 augusti 11:45, Försvunnen person, Mullsjö

10.13 Polisen söker efter en försvunnen kvinna. Kvinnan sågs senast i sitt hem på lördagen då hon gav sig ut på en promenad på Torestorpsleden och in i skogen. Kvinnan ska därefter ha haft kontakt med anhöriga och berättat att hon skadat ett knä.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring kvinnans bostad. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att kvinnan kan hittas. Hundpatrull arbetar på platsen med spårsökning så polis vill be att privatpersoner inte går ut och letar i skogen själva.

Kvinnan är i 60-årsåldern och har långt blont hår. Hon beskrivs vara överviktig och inte i så god fysisk kondition. Kvinnan beskrivs även ha nedsatt motorik och nedsatt syn. Hon var vid försvinnandet bland annat klädd i t-shirt och svarta sommarbyxor. 

12.15 Polisens helikopter är på väg till Mullsjö för att bistå i sökandet efter kvinnan. Även UAS, så kallad drönare, kommer att ansluta till sökandet.

13.00 Helikopter är nu på plats i området och bistår i sökandet efter kvinnan.

14.30 Polispersonal med UAS, så kallad drönare, har anslutit och kommer att påbörja flygning i området för att bistå markpersonalen i sökarbetet.

Polisen tar gärna emot tips om den försvunna kvinnan på telefon 114 14 eller i akuta fall 112.

Källa: Polisen